søndag den 22. januar 2012

Velkommen!

Velkommen på bloggen "Det´ dansk for fa´en" (Ja, den skulle jo hedde et eller andet) - her deltager du i debatter om de tekster/temaer/film etc. vi arbejder med i danskundervisningen i 10C på 10. klasse Center Djursland. Fordelen ved en blog er, at vi altid kan gå tilbage og læse hvad vi mente om tekster - kort sagt: her er dine stikord og de er lige til at finde frem når du skal bruge dem i forbindelse med prøven. Det bliver også dejligt meget nemmere for læreren at følge med i hvordan du arbejder med teksterne - og dermed bedømme dit faglige standpunkt. Smart, ik?
For at kommentere med dit navn skal du oprette dig en google-profil. Det er nemlig vigtigt at det er til at gennemskue hvem du er når du kommenterer.
Husk at tale lisså pænt som du plejer i timerne :-) - en blog er nemlig åben for alle - det betyder at alle i princippet kan læse hvad du skriver, og derfor er det selvfølgelig ekstra vigtigt med den gode tone - TÆNK hvis din mor læste med!!!

31 kommentarer:

  1. Det er en mega fed baggrund, WOOW!

    SvarSlet
    Svar
    1. Andreas, du skal bare blive ved med smigeren - det virker totalt!

      Slet
  2. Nej hvor er det en fin blog, er så glad for at følge den!

    SvarSlet
  3. Alice who the fuck is Alice?? O.o

    SvarSlet
  4. helt igennem fantastisk at følge denne blog!

    SvarSlet
  5. Sådan !!! En fed blog! seje lisbeth :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du ha´, Cathrin - jeg er totalt til salg for smiger & fedteri :-)

      Slet
  6. En dværg kommer ind på et værtshus. En af gæsterne spørger ham: spiller du kort? Dværgen svarer: Nej jeg er bare født sådan!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hey Carlos, en grønlænder gik forbi en bar! ;-)

      Slet
  7. Hej jeg er ikke så vil med baggrunden, da jeg mugligvis kan få et eplistisk anflad af at scrolle hurtigt op og ned!!!!
    Ha en god dag. Kh Rasmus

    SvarSlet
    Svar
    1. Rasmus - kom endelig med andre forslag - jeg syns bare den blev så kedelig hvis det var en bogreol eller noget andet skole-agtigt! KH Lisbeth

      Slet
    2. SLAAAAP NU AAAAAAAF!!
      KH. Bendtsen

      Slet
  8. Så der break!!!!!!
    Hvad kalder man en luder i en kørerstol???????

    SvarSlet